Søndre Fælledvej 8, 4600 Køge

CHARMERENDE KVALITETSVILLA PÅ ROLIG VILLAVEJ

Vi byder nu velkommen indenfor i denne fantastiske villa på 222 m2, der fordeler sig over 3 etager. 170 m2 boligareal og en brugbar kælder på 52 m2. Villaen er opført i 2001, og her er I kort sagt sikret en hverdag i skønne rammer.

Så snart I ankommer til adressen, møder I villaen, der er opført med et flot arkitektonisk udtryk. Som vi allerede har løftet sløret for, er ejendommen bygget i 2001, og den bærer tydeligt præg af skandinavisk minimalisme - det gælder både ude og inde. Huset står således snorlige med gode og kvalitetsbevidste detaljer.

De 222 m2 spænder over tre etager, og I bydes indenfor i stueetagen til at starte med. Her står den rummelige entré i åben forbindelse med køkken-alrummet, der udgør et af boligens omdrejningspunkter. Køkkenet er opført i tidløse materialer med integrerede hårde hvidevarer, og etagen huser ligeledes et stort værelse, et badeværelse samt et praktisk bryggers med vaskefaciliteter.

Denne charmerende villa spænder over 3 etager, der alle har nogle utrolig store og lyse rum - hvis vi starter på boligens nederste etage, så bliver det allerede tydeligt her, at pladsmangel ikke bliver et problem for jer - her er nemlig tre store rum, som kan udnyttes præcis efter jeres ønsker. Planløsningen fortsætter på 1. salen, og her venter et separat værelse samt en ideel forældreafdeling bestående af et soveværelse med fransk altan, et walk-in-closet samt et stort badeværelse. Sidst, men ikke mindst, venter en stor, hyggelig og lysfyldt stue, som har to franske altaner mod vest.

Kælderen afrunder hjemmet med sine tre disponible rum, der byder på gode anvendelsesmuligheder. Dertil kommer ejendommens store og funktionelle værksted samt haven, der giver plads til aktiviteter såvel som afslapning. Prikken over i'et er uden tvivl den familievenlige beliggenhed tæt på alle hverdagens fornødenheder, så som skole, indkøb, offentlig transport mv.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.