Glæisersvej 37, 4600 Køge

Fantastisk villa med central placering i Køge !

Fantastisk villa, der præsenterer sig med 176 etagemeter samt et skønt udeareal på en attraktiv beliggenhed i Køge !

Ejendommen har haft de samme ejere gennem de sidste 22 år, hvilket blot vidner om de dejlige rammer, som hjemmet rummer. I får glæde af en bolig, der løbende er blevet renoveret og derfor fremstår yderst præsentabelt og lige til at flytte ind.

Ejendommen byder på et køkkenalrum, som prydes af paneler og stuk og indeholder et køkken, der er blevet udskiftet i 2012 og fremstår funktionelt og flot i lyse elementer. Samværet indfinder let sin plads i den rummelige stue, der åbner op til en hyggelig udestue. Endvidere et godt værelse, et pænt badeværelse, et gæstetoilet samt flere opbevaringsrum fordelt på de to planer. I kælderen finder I tre disponible rum med mange anvendelsesmuligheder foruden et vaskerum og et stort badeværelse med lækkert boblebad.

Ejendommen har også en integreret garage, der har været genstand for renovation i 2006, hvor den er blevet udstyret med frostfrit rum.

Der er heller ikke gået på kompromis med noget i de udendørs omgivelser, som hører til huset med byggeåret 1937. Jeres tilværelse forsødes af en privat have med endnu et boblebad og en stor åben terrasse med markise. Som praktiske foranstaltninger byder ejendommen på et skur og endnu en garage, og så er det værd at bemærke, at husets oprindelige tagpaptag er blevet beklædt med zinktag i 2003 og dermed sikrer jer nemt vedligehold.

Beliggenheden er perfekt og central, da I får Lovparken med dens legeplads som jeres nabo, har fem minutter til torvet og gåafstand til havnemiljøet på omtrent et kvarter. Med indkøb, skoler og børnehaver i gåafstand kommer hverdagen til at forløbe gnidningsfrit, ligesom I med offentlig transport ved Køge Station har en direkte forbindelse til København.

Velkommen til Glæiservej 37, 4600 Køge

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.