Elverhøjvej 2, Hellested, 4652 Hårlev

Mulighedsrig og rummelig villa i Hellested !

Omgivet af skønne marker ligger byen Hellested, hvor denne gedigne villa venter på jer. I bliver en del af et hyggeligt nærmiljø, hvor der er gåafstand til både legeplads og forsamlingshus. Derudover har I kort afstand til indkøb samt friskolen med den dertilhørende institution, alt imens den nærliggende natur skaber gode rammer for gå- eller løbeturen. Desuden kan I være på motorvejen på omtrent et kvarter, således at en tur rundt i landet bliver både nem og bekvem.

På Elverhøjvej 2 finder I den 504 kvadratmeter store grund, der både omfatter villaen fra 1940 og en rummelig have med terrasse. Udendørsområdet byder på mange muligheder, både for den havekyndige og for jer, der har brug for nogle dejlige omgivelser til at komme helt ned i gear. Selve villaen er med røde tegl, en lys facade og kvadratiske vinduer, der sørger for et lyst og luftigt indemiljø.

Villaen byder på 147 kvadratmeter, som fordeler sig over to plan. Fra hoveddøren træder I ind i den rummelige entré, hvor et praktisk skab giver mulighed for at gemme både sko og overtøj, før I bevæger jer videre rundt i hjemmet. På venstre hånd kommer den store stue med brændeovn, og i højre side er der adgang til et regulært værelse, køkken, gæstetoilet og det store badeværelse. Fra entréen kan I ligeledes tage trappen op til førstesalen, hvor der venter endnu to gode værelser. Hjemmet er fint vedligeholdt med godt inventar, men her er også mulighed for, at I kan sætte jeres eget præg på boligen, så snart I får nøglerne. Det kan være alt fra en omgang maling på væggene, en let modernisering af køkken, bad, bryggers og gæstetoilet til store ændringer i planløsningen for at få det tilpasset præcis jeres behov - Det er helt op til jer og jeres drømme!

Lyder denne bolig som noget for jer? Så tøv ikke med at kontakte os for yderligere information eller en fremvisning.

Velkommen til Elverhøjvej 2, 4652 Hårlev!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.